Der findes mange hunderacer, og det kan være svært at finde rundt i, hvad de forskellige racer kan tilbyde. Her kan du lære lidt mere om, hvad fordelene ved en Jack Russell Terrier er. Så bliver du måske også lidt klogere på, om det er en hunderace, der er noget for dig.

1: Kan være alene hjemme

Det er besværligt, hvis man har en hund, man altid skal være nervøs for, når den skal være alene hjemme. Det er vigtigt, at man bruger meget tid på sin hund, men det skal også være muligt for én at tage væk fra sit hjem og bruge en aften sammen med vennerne. Hvis du anskaffer dig denne hund, så kan du sagtens træne den til at være alene hjemme. Det er vigtigt, at den altid har fået godt med motion, inden den efterlades alene – ellers kan du godt risikere, at den kommer til at ødelægge nogle af dine ting.

2: Kan bruges til jagt 

Hvis du er på udkig efter en god jagthund, så kan det også være, en Jack Russell Terrier er den perfekte hund til dig. Denne hunderace er nemlig meget klog og nem at træne, og den egner sig derfor rigtig godt til at tage med på jagt.

3: Kan godt være familiehund

En Jack Russell Terrier kan sagtens blive en del af en børnefamilie. Det er dog bedst, at man får den fra hvalp af, hvis den skal vænne sig til at være sammen med børn. Anskaffer man den som lille, så bør der dog ikke være noget problem i at træne den til at være meget børnevenlig. Det er også muligt at træne hunden til at omgås andre dyr med. Denne hunderace kan altså sagtens passe ind i en større familie.