Det er ikke altid nemt at finde den helt rette kattelem, da der findes mange forskellige slags ude på markedet i dag. Det er jo kun positivt at der er et stort marked, men det kan også forvirre og besværliggøre det for mange mennesker. Kast et kig herunder, og bliv klogere på kattelemme. 

Placering er vigtig

En god ting at huske på når man køber kattelemme er, at placering er meget vigtig. Faktum er, at der ikke findes nogle kattelemme som er 100% vand- og vindtætte. Derfor anbefaler vi altid, at man placerer lemmen et sted, hvor det så vidt muligt er beskyttet mod regn og hård vind. Et sted hvor regn og blæst ikke kan gennembore kattelemmen er ideelt, både af praktiske grunde men også for kattens velvære. 

Kattelemme med indbygget chip

Her er der tale om kattelemme med chipstyring. Med andre ord, så kan du selv bestemme hvornår og hvilke katte der skal gå ind og ud af lemmen. På denne måde undgår du, at andre katte eller dyr følger med din kat indendørs. Chippen placeres under kattens hud, og det er den som registrerer data. Du kan få din kat chippet hos en dyrlæge. Alternativt, kan du selv købe en chip som du kan vedhænge halsbåndet på katten. Der plejer ikke at følge en chip til kattelemme. 

Gør dig en masse overvejelser – tjek markedet ud

Vi anbefaler altid, at man sætter tid af til at overveje produkterne nøje. Her taler vi om kvalitet, behov, egenskaber, størrelser og priser. Det er ikke altid, at man behøver at købe den allerdyreste, med de bedste egenskaber, hvis nu hverken du eller din kat har behov for det. Du vil hurtigt finde ud af, at der er mange forskellige kattelemme, med vidt forskellige egenskaber. Kattelemme produceres også i vidt forskellige materialer, som også er med til at bestemme priserne. Derfor er det god ide at beslutte dig godt på forhånd om hvilket kattelem der bedst kan dække behovene.
Hvis du søger yderligere og mere uddybende information om kattelemme, så tøv ikke med at blive klogere på det.