Se godt ud på tennisbanen. Uanset om du deltager i turneringer på et vist niveau, eller du dyrker ketchersport på amatørniveau, så betyder det noget, hvordan du ser ud imens. Selvfølgelig er dit fodtøj det vigtigste, og du skal også gerne have noget tøj på, som du kan bevæge dig ordentligt i.

Men det har bestemt også noget at sige, hvordan dit hår ser ud. Drømmer du om at have en flot, kraftig hestehale, som understreger dit sporty look? Har du ikke den type hår fra naturens side, så kan du få det ved hjælp af extensions.

Få lavet flotte extensions hos frisøren

Når du får lavet extensions i håret, så er det vigtigt, at du får gjort det hos en professionel frisør. Han eller hun ved præcis, hvordan det skal gøres, så resultatet bliver optimalt. Så vil det se naturligt ud, og det vil holde i lang tid.

Bor du i Aarhus eller omegn, så kan du med fordel kontakte en lokal frisør for at få lavet extensions Århus. Her vil du blive mødt af et både venligt og kompetent personale, som kan give dig gode råd om dit hår, og som kan lave de flotteste extensions på dig.

Kvinde hos frisør

Langt hår og sport

Du tænker måske, at det ikke er så praktisk at have meget langt hår, når du skal dyrke idræt. Det er det egentlig heller ikke, hvis du har det hængende løst. Derfor er du nødt til enten at samle det under en kasket, der har hul til hestehalen, eller at sætte det ret stramt op. 

Du kan for eksempel flette håret i en fransk eller i en almindelig fletning, der kan sidde ned ad ryggen. Du kan også samle håret i en stram hestehale. Med disse frisurer vil du fint kunne dyrke sport, og samtidig vil du kunne se godt ud, mens du gør det. Forestil dig, at du er på tennisbanen, og din hestehale kan ses langt væk fra. Det er bare flot.

En lang og kraftig hestehale vil altid blive lagt mærke til. På den positive måde. Det betyder, at du sagtens kan have meget langt hår og dyrke din idræt. Desuden kan du nyde dit flotte hår hele resten af døgnet, hvor du ikke laver sport.

Langt og velplejet hår ser altid super godt ud, og det er i hvert fald ikke din sport, der skal forhindre dig i at have det.