Problemer med skadedyr kan opstå over alt. Pludselig kan der være myrer, mus, måske væggelus, mider eller biller i jeres sportshal eller ved jeres udendørs bane, og det bliver umuligt at fortsætter jeres aktiviteter som tennis, badminton eller andet.

Listen af skadedyr er lang

Afhængig af årstid er listen af skadedyr, der pludselig kan plage din sportshal eller sportsbane, meget lang. Skadedyr som rotter eller mus er forholdsvis lette at kende. Men der findes en lang række skadedyr, der kan være svære at identificere.

Har du træværk i din sportshal kan borebiller eller myrer hurtigt udvikle sig i en uheldig retning. Men både indenfor og udenfor kan du ende med at blive plaget af eksempelvis hvepse, væggelus, lopper, møl og altså myrer, mus og rotter.

Er din sportsbane udenfor skal du også være opmærksom på biller, larver og sågar muldvarper og mosegrise. Man skal huske, at registreres der rotter skal det meldes til kommunen, men ellers er det altid en god idé at få hjælp fra professionelle skadedyrsbekæmpere. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse her.

Surt at skulle droppe sin padeltennis

Padeltennis er en sport i enorm vækst. Nærmest dag for dag kommer der nye spillere til sporten, der spilles med et såkaldt padelbat på en bane. Det kan være både inden- og udendørs, og som ofte spilles på en bane omgivet af både glas og trådhegn.

De fleste kan hurtigt komme i gang med at spille panel tennis. Og en padel kamp et par gange om ugen er en fantastisk både sund ting, men er også meget social attraktivt, da man kan spille fire af gangen.

Derfor er det ærgerligt at skulle droppe sin træning, hvis banen bliver plaget af skadedyr. Man skal reagere hurtigt, hvis der er tegn på skadedyr, og sørge for at få hjælp.

Forskellige former for bekæmpelse

Det er ikke en god idé at selv begynde at tage tiltag, hvis dit sportsanlæg bliver ramt af skadedyr. Man kan gøre tingene værre, hvis man ikke har forstand på bekæmpelse.

Derfor skal man altså sørge for at få fat i et professionel skadedyrsbekæmper, så man hurtigt kan vende tilbage til sit tennisspil, sin badmintonkamp, bordtennisopgøret eller padel kampen.